A zacskós pudingokon ott a leírás, hogy aszongya, keverük ki egy kis tálban a pudingport csomómentesre egy kevés tejjel,cukorral a maradék tejet forraljuk fel, öntsük bele a keveréket...Minek? Sok mosatlan a vége.

 Fogok egy kislábast, bele a pudingpor, cukor, pici tejjel összekeverem, folyamatosan adom hozzá a többi tejet, és főzöm, ugyanabban a lábasban. A legfontosabb, hogy amikor a massza buggyan már, akkor legalább egy percig még forraljuk állandó keverés közben-ekkor lesz a megszilárdult puding igazi állagú.

Kis pudingostálkák alját és oldalát kirakom háztartási keksszel, néha egy kis gyümölcsöt is,beleöntöm a pudingot- mire megszilárdul a keksz is megszívja magát. Tejszínhabbal esszük.)

 

 

 

Szerző: gastropofon  2011.04.28. 05:59 Szólj hozzá!

Címkék: tejszínhab puding

A bejegyzés trackback címe:

https://gastropofon.blog.hu/api/trackback/id/tr712861114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása